Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 291g645kcal51g0g49.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g17g17kcal0.2g3.7g0.1g0.3g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g167g100kcal1.5g8.7g6.7g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino291g1020kcal37.9g195.3g7.3g17.5g
Lihaliemkuutio maggi extra8.3g23kcal0.7g0.8g1.9g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3745kcal183g420.4g144.6g38g
Valittu annoskoko1060g1872kcal91.5g210.2g72.3g19g
Annoskoko puolitettuna530g936kcal45.8g105.1g36.2g9.5g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578