Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 471g1043kcal82.4g0g80.1g0g
Kananmuna kuoreton 148g211kcal18.5g0.4g15.2g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g135g158kcal3.8g5.4g13.5g0g
Edamer Viipale, annos 18g135g433kcal33.7g2.7g32.3g0g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Tomaatti 101g23kcal0.6g3.5g0.3g1.4g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.3g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3811kcal282g35.2g283.2g6.2g
Valittu annoskoko1060g1906kcal141g17.6g141.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna530g953kcal70.5g8.8g70.8g1.6g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249