Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)707g5088kcal0.7g0.7g565.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 202g575kcal31.3g0.4g50.5g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)151g30kcal0g9.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g11387kcal64g21.8g1231.6g0g
Valittu annoskoko1060g5694kcal32g10.9g615.8g0g
Annoskoko puolitettuna530g2847kcal16g5.5g307.9g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435