Purjo-perunasosekeitto

Kuullota pilkotut sipuli, valkosipuli, purjo, selleri ja perunat oliiviöljyssä.

Kaada päälle vesi.

Lisää kanafondi´, mustapippuria (ja suolaa).

Kiehauta kypsiksi.

Soseuta ja lisää joukkoon ruokakerma.

Anna kiehua hetken

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g266kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka44g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl15g12kcal0.6g1.2g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 481g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g883kcal22.2g122.2g29.6g12.4g
Valittu annoskoko1061g441kcal11.1g61.1g14.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna530g221kcal5.6g30.6g7.4g3.1g
Arvot/100g100g42kcal1g5.8g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161615