Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 280g463kcal46.9g0g30.8g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Paprika punainen 140g41kcal1.3g6.3g0.6g2.7g
Maustekurkku140g23kcal1g4.2g0.1g2.5g
Kalaliemi laimennettu 280g8.4kcal0g0.8g0.6g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 105g313kcal19.5g2.6g25.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 77g254kcal1.5g2.3g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g2225kcal141.4g36g168.8g11.8g
Valittu annoskoko1061g1113kcal70.7g18g84.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna530g556kcal35.4g9g42.2g3g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195