Jauhelihakeitto

Pienennä jauheliha kattilaan ja laita 1,5 litraa vettä sekä laita joukkoon mausteet (maustepippuria, jauhelihamauste, paprika) anna kiehua noin 10 minuuttia ja sen jälkeen lisää joukkoon perunat ja keittojuurekset ja kiehauta vielä noin 8 min, tämän jälkeen anna keiton tasaantua hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Riihimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5660g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1509g2566kcal286.8g0g150.9g0g
Keittojuurekset, apetit755g196kcal6.8g36.2g2.3g17.4g
Apetit perunasuikaleet, pakaste, 300g2076g1474kcal33.2g325.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8472kcal653.6g724g310.6g34.8g
Valittu annoskoko10000g4236kcal326.8g362g155.3g17.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2118kcal163.4g181g77.7g8.7g
Arvot/100g100g42kcal3.3g3.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76681