Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)225g789kcal28.2g161.6g3.4g6.8g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g210g589kcal31.5g0g50.5g0g
Kananmuna kuoreton 150g214kcal18.8g0.5g15.4g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g300g165kcal9.3g19.2g6g0g
Basilika, tuore23g9kcal0.7g1.1g0.2g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen150g30kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g3600kcal179.2g377.4g152g20.4g
Valittu annoskoko1062g1800kcal89.6g188.7g76g10.2g
Annoskoko puolitettuna531g900kcal44.8g94.4g38g5.1g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193265