Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g23g12kcal1.3g0.7g0.4g22.5g
Kuivahiiva, annos 11g11g41kcal5.1g4.5g0.7g0g
Soijajauhot, Soyolk101g405kcal39.5g16.2g20.3g12.2g
Vehnälese 90g205kcal12g13.9g4.1g33.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl95g851kcal0g0g94.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 68g455kcal18.1g4.7g39.1g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g3938kcal152g80g318.2g153.6g
Valittu annoskoko1062g1969kcal76g40g159.1g76.8g
Annoskoko puolitettuna531g985kcal38g20g79.6g38.4g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362