Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 378g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Vehnälese 30g69kcal4g4.7g1.4g11.3g
Ruislese 26g72kcal3.9g6.7g1.1g10g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g76g280kcal10.6g41.6g6g8.3g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)227g794kcal27.2g156.5g4.3g11.3g
Vehnäjauho puolikarkea 302g1037kcal30.8g211.6g3.6g10.6g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g4556kcal158g848.6g33g105.6g
Valittu annoskoko1062g2278kcal79g424.3g16.5g52.8g
Annoskoko puolitettuna531g1139kcal39.5g212.2g8.3g26.4g
Arvot/100g100g215kcal7.4g40g1.6g5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948