Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen154g40kcal1.4g7.1g0.6g3.1g
Paprika keltainen 154g46kcal1.4g7.8g0.3g3.1g
Sipuli (käsittelemätön)420g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)289g58kcal1.7g10.1g0.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g34g305kcal0g0g33.9g0g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g1150kcal21g93.8g73.2g29g
Valittu annoskoko1062g575kcal10.5g46.9g36.6g14.5g
Annoskoko puolitettuna531g288kcal5.3g23.5g18.3g7.3g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174