Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali117g25kcal1.4g4g0.2g2.4g
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Palsternakka 44g28kcal0.2g5.2g0.2g2g
Selleri, annos 50g44g6.1kcal0.4g1.3g0g0g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Paistijauheliha 10%117g198kcal23.3g0g11.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr6.4g18kcal0.5g0.6g1.5g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g114g46kcal1.9g9.3g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g8.7g6.6kcal0.7g0.8g0g0g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g771kcal60g62g28g17.2g
Valittu annoskoko1064g386kcal30g31g14g8.6g
Annoskoko puolitettuna532g193kcal15g15.5g7g4.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712