Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali491g104kcal5.9g16.7g1g10.3g
Jauheliha, sika-nauta 140g311kcal24.5g0g23.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 18g11kcal0.6g0.8g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen158g52kcal5.2g7.7g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)35g28kcal0.4g1.6g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 58g83kcal7.2g0.2g5.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.3g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Ohrasuurimo 30g96kcal2.5g18.8g0.6g2.3g
Bataatti, kuorittu 123g99kcal1.9g20.7g0.1g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g1685kcal96.6g143.6g77.4g32.6g
Valittu annoskoko1064g843kcal48.3g71.8g38.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna532g421kcal24.2g35.9g19.4g8.2g
Arvot/100g100g79kcal4.5g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144704