Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 800g208kcal12.5g28g1.6g15.2g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g24g4.8kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g1672kcal31.2g75.2g133.8g35.8g
Valittu annoskoko1064g836kcal15.6g37.6g66.9g17.9g
Annoskoko puolitettuna532g418kcal7.8g18.8g33.5g9g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180