Kanamakaroonilaatikko

Kana paistetaan pannulla kypsäksi.

Keitä fusillit (tai tavallinen tumma makarooni) vedessä, jossa on kasvisliemikuutio.

Suolaa ei tarvitse erikseen lisätä.

Sekoita kana fusilleihin, kaada vuokaan, kaada kerma tasaisesti vuokaan ympäriinsä, laita juustoraastetta päälle.

Uuni 200C ja puoli tuntia.

Tulee nopeasti ja helposti.

Voit muokata helposti laittamalla sekaan yrttejä tai pekonia.

Makaroonin määrää voi myös vähentää, esim. 3/4 osaa pussista riittää hyvin.

Voit myös vaihtaa valmiiksi maustetun kanan naturelliin, ja maustaa itse- suurin osa kaloreista on juuri niissä maustemössöissä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Succubus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileitä, maustettuja (Kariniemi), annos 245g344g482kcal65.3g8.9g21.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl281g239kcal3.9g12.4g19.7g0g
Fusilli tumma pasta (Torino), annos 100g281g983kcal44.9g179.7g7.3g16.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow18g47kcal1.8g1.8g3.6g0.3g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g140g365kcal42.1g2.8g21.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g4230kcal316g411.2g146.8g34.2g
Valittu annoskoko1064g2115kcal158g205.6g73.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna532g1058kcal79g102.8g36.7g8.6g
Arvot/100g100g199kcal14.9g19.3g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216081