Porokastike

Paista poro omassa rasvassaan, lisää joukkoon sipuli.

Sekoita jauhot n. 0.5dl kylmää vettä, ja sekoita seos poron ja sipulin joukkoon.

Lisää loput vedestä (lisää/poista vesimäärästä oman maun mukaan).

Laita beef fond kattilaan mukaan, hyppysellinen sormisuolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Anna hautua hiljalleen kannen alla n.40min.

(Vaihtoehtoisesti tee tavallinen ruskeakastike, mutta lisää rasvan kalorit mukaan!)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 5263g6705kcal1134.7g0g236.8g0g
Sipuli (kuorittu)1316g355kcal17.1g63.2g2.6g22.4g
Vehnäjauho puolikarkea 526g1806kcal53.6g368.4g6.3g18.4g
Vesi, vesijohtovesi 2632g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g263g237kcal7.9g9.2g18.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18205kcal2426.6g881.6g528.2g85.2g
Valittu annoskoko10000g9103kcal1213.3g440.8g264.1g42.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4551kcal606.7g220.4g132.1g21.3g
Arvot/100g100g91kcal12.1g4.4g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372202