Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow675g135kcal20.2g13.5g0g16.9g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä75g136kcal2.1g9g10.5g0g
Vuohenjuusto President150g387kcal28.5g0.8g30g0g
Valkoviini kuiva 150g103kcal0.5g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1786kcal102.6g48.4g111g33.8g
Valittu annoskoko1065g893kcal51.3g24.2g55.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna533g447kcal25.7g12.1g27.8g8.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744