Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g138g39kcal0.8g8.2g0.3g3.4g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Papu valkoinen, keitetty 250g269kcal21.1g35g0.9g17.5g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)20g29kcal0.8g1.7g2.1g0g
Harissa 1 annos = 30 g15g42kcal1.2g7.9g1.2g0g
Ketsuppi, Heinz15g15kcal0.1g3.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1876kcal127.8g140g80g52g
Valittu annoskoko1065g938kcal63.9g70g40g26g
Annoskoko puolitettuna533g469kcal32g35g20g13g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468