Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 450g642kcal56.2g1.3g46.1g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Herkkusieni 180g29kcal3.8g0.5g0.6g2.7g
Voi 135g979kcal1.6g0.5g109.8g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot135g392kcal18.9g1.4g35.1g0g
Ruohosipuli 23g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2133g6491kcal162.6g10g653.4g6.4g
Valittu annoskoko1067g3246kcal81.3g5g326.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna533g1623kcal40.7g2.5g163.4g1.6g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207