Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha281g467kcal53.4g0g28.1g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Paseerattu tomaatti rainbow225g79kcal2.3g15.5g1.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl113g96kcal1.6g4.9g7.9g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g338g1131kcal43.9g229.5g5.1g21.6g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2133g3873kcal206.8g511.8g113.4g47g
Valittu annoskoko1067g1936kcal103.4g255.9g56.7g23.5g
Annoskoko puolitettuna533g968kcal51.7g128g28.4g11.8g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145