Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350g1122kcal93.7g0g83.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g46kcal3.5g7.1g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Kookosöljy 100g8.7g78kcal0.1g0g8.7g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g464g237kcal6.5g34.8g5.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g13g10kcal1g1.2g0.1g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g44g13kcal0.4g2.6g0.4g1.3g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)13g10kcal0.1g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2134g3099kcal214g108.2g197.4g9g
Valittu annoskoko1067g1550kcal107g54.1g98.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna534g775kcal53.5g27.1g49.4g2.3g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536