Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g83g258kcal16.7g1.2g20.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)83g133kcal2.3g2.3g12.5g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g83g131kcal13.3g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2135g1433kcal76.8g72.4g91.2g18.2g
Valittu annoskoko1068g717kcal38.4g36.2g45.6g9.1g
Annoskoko puolitettuna534g358kcal19.2g18.1g22.8g4.6g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419