Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)315g208kcal47.3g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka44g4.8kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g350g81kcal4.9g11.9g1.4g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk13g5.1kcal0.2g1g0g0.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr8.8g25kcal0.7g0.8g2.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 11g3.1kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Valkopippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton66g14kcal0.2g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2135g960kcal112g42.2g36.6g5.6g
Valittu annoskoko1068g480kcal56g21.1g18.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna534g240kcal28g10.6g9.2g1.4g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107