Kesäkurpitsalisuke

Kuullota sipuli öljyssä, lisää paprikat ja kesäkurpitsa.

Lopuksi lisää tuorejuusto ja anna hautua jokunen minuutti, kunnes kesäkurpitsat ovat sopivan kypsiä.

Nauti vaikka lihapullien lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700g126kcal3.9g17.5g2.8g4.9g
Paprika keltainen 80g24kcal0.8g4.1g0.2g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Tuorejuusto Creme Bonjour valkosipuli200g600kcal7.4g9g60g0.2g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g2028kcal25.8g67g182.2g15.4g
Valittu annoskoko1068g1014kcal12.9g33.5g91.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna534g507kcal6.5g16.8g45.6g3.9g
Arvot/100g100g95kcal1.2g3.1g8.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94716