Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha394g654kcal74.9g0g39.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka21g186kcal0g0g21.1g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)14g1.5kcal0.2g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Punaviini, 12%70g59kcal0.2g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 169g137kcal2.7g28.4g0.1g5.1g
Kesäkurpitsa169g29kcal0.7g4.2g1g1.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2138g2265kcal162g84.8g127.2g19.6g
Valittu annoskoko1069g1133kcal81g42.4g63.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna535g566kcal40.5g21.2g31.8g4.9g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267