Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g2618g7068kcal418.8g0g602.1g0g
Lohifilee 6732g13148kcal1258.1g0g908.8g0g
Timjami 15g42kcal1.4g4g1.1g5.5g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g75g98kcal2.2g15.7g4.5g10.5g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 449g122kcal14g4.8g3.6g7.2g
Mustapippuri 15g42kcal1.6g5.7g0.5g4g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41071kcal3392.6g62.8g3041.2g54.6g
Valittu annoskoko10000g20536kcal1696.3g31.4g1520.6g27.3g
Annoskoko puolitettuna5000g10268kcal848.2g15.7g760.3g13.7g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391