Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Palvikinkku HK 3%7.5g7.5kcal1.4g0g0.2g0g
Sipuli, paistettu 5g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Herkkusieni 10g1.6kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)5g10kcal0.1g2.3g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä20g22kcal1.6g3.6g0.1g1.6g
Papu valkoinen, keitetty 20g22kcal1.7g2.8g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g316kcal12.2g19.6g20g7.8g
Valittu annoskoko107g158kcal6.1g9.8g10g3.9g
Annoskoko puolitettuna54g79kcal3.1g4.9g5g2g
Arvot/100g100g148kcal5.7g9.2g9.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613