Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu40g17kcal0.1g3.8g0g0.7g
Raparperi 27g9kcal0.2g1.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 6.7g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g33g130kcal0g32.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g312kcal0.6g76.2g0g2.2g
Valittu annoskoko107g156kcal0.3g38.1g0g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g78kcal0.2g19.1g0g0.6g
Arvot/100g100g146kcal0.3g35.6g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970