Kesäkurpitsalasagne kebabilla

Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Tuikku36
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g19g47kcal2.8g0.9g3.6g0.2g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper11g1.2kcal0.2g0g0g0.3g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g9g13kcal0.3g0.2g1.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g18g7.7kcal0.3g1.6g0g0g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4g10kcal1.1g0g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%9g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper7g20kcal1.8g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g222kcal13.6g7.8g15.2g1.4g
Valittu annoskoko107g111kcal6.8g3.9g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g56kcal3.4g2g3.8g0.4g
Arvot/100g100g104kcal6.3g3.6g7.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306996