Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 8.8g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Paprika, punainen7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka5.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)18g17kcal4.1g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%18g11kcal0.6g1.2g0.3g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 31g17kcal0.5g4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g111kcal11g12.8g2g1.8g
Valittu annoskoko107g56kcal5.5g6.4g1g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g28kcal2.8g3.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634