Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 21g23kcal4.4g0g0.6g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 31g11kcal0.3g1.7g0.1g0.9g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g70kcal9.4g3.6g1.4g2g
Valittu annoskoko107g35kcal4.7g1.8g0.7g1g
Annoskoko puolitettuna54g18kcal2.4g0.9g0.4g0.5g
Arvot/100g100g33kcal4.4g1.7g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=199346