Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g28g22kcal0.6g0.1g2.1g0g
Sipuli 21g6.3kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 19g23kcal0.6g0.8g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana214g114kcal3.4g6.4g8g1g
Valittu annoskoko107g57kcal1.7g3.2g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g29kcal0.9g1.6g2g0.3g
Arvot/100g100g53kcal1.6g3g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612