Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 7.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lapinliha,poronkäristys 750g21g28kcal4.3g0.2g1.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow11g8.7kcal0.5g1.4g0.1g0.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g14g34kcal2.6g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g147kcal15g4g8.6g0.8g
Valittu annoskoko108g73kcal7.5g2g4.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g37kcal3.8g1g2.2g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7g1.9g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710