Kampasimpukat ja kvinoa (Kevennys)

Ainekset:

12 kpl Kampasimpukka
200 g Quinoa
5 dl vesi
1 pnt Lehtipersilja
1/2 pnt kevätsipuli
1 dl Parmesanraaste
2 dl Maito Rasvaton

Rypsiöljyä paistamiseen
Suola ja mustapippuri maustamiseen

Ohje:

Lisää quinoat kiehuvaan veteen ja anna hautua 15- 20 minuuttia.

Lisää maito ja parmesanraaste toiseen kattilaan ja kiehauta miedolla lämmöllä sekoittaen.

Leikkaa persilja ja ruohosipuli pieniksi.

Kuumenna paistinpannu levyllä ja lisää öljy, paista kampasimpukat molemminpuolin nopeasti, mausta suolalla.

Poraa sauvasekoittimella parmesanmaito kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää kevätsipuli ja persilja keitetyn quinoan joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Asettele lautaselle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Kevennys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kampasimpukka, annos 30g25g22kcal4.2g0.6g0.2g0g
Kvinoa, jyvät14g53kcal1.8g9.7g0.8g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Persilja 7g1.9kcal0.1g0.1g0g0.6g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g7g28kcal2.3g0g2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen14g4.6kcal0.5g0.7g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g236kcal17.8g22.6g7.8g3g
Valittu annoskoko107g118kcal8.9g11.3g3.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna54g59kcal4.5g5.7g2g0.8g
Arvot/100g100g110kcal8.3g10.5g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296395