Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Lanttu 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 8.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti pakaste 21g16kcal3.7g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g83kcal9.4g3.4g3g1.4g
Valittu annoskoko107g42kcal4.7g1.7g1.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g21kcal2.4g0.9g0.8g0.4g
Arvot/100g100g39kcal4.4g1.6g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160