Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g12g26kcal1.3g2g1.8g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g16g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Lanttu 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.6g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Valio voi0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g101kcal3.6g10g5.6g1g
Valittu annoskoko107g51kcal1.8g5g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g25kcal0.9g2.5g1.4g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.7g4.7g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322484