Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.7g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g4.7g0.9kcal0g0.2g0g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g24g82kcal2.6g17.4g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g308kcal18.2g41.8g7.2g1.2g
Valittu annoskoko108g154kcal9.1g20.9g3.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g77kcal4.6g10.5g1.8g0.3g
Arvot/100g100g143kcal8.5g19.4g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357