Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow16g86kcal0.1g0.1g9.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Piimä, rasvaton (Valio)13g4kcal0.4g0.6g0g0g
Mustikka metsä- 19g8.3kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g610kcal9.2g92.2g21g3.4g
Valittu annoskoko107g305kcal4.6g46.1g10.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna54g153kcal2.3g23.1g5.3g0.9g
Arvot/100g100g284kcal4.3g43g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174105