Poronkäristys

Margariinia pataan (riittää vähempikin) ja lihat käristetään pienissä erissä.

Lisää olut ja hauduta 1,5 h.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, flora kevyt 40 2.4g9kcal0g0.1g1g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g30g13kcal0.1g1.2g0g0g
Poronkäristys, raaka (Lapin liha), annos 750g75g81kcal14.6g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g206kcal29.4g2.6g7.2g0g
Valittu annoskoko108g103kcal14.7g1.3g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna54g52kcal7.4g0.7g1.8g0g
Arvot/100g100g96kcal13.7g1.2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204184