Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g3g19kcal0g0g2.1g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g10g45kcal0.8g6.8g1.6g0.4g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g20g34kcal1.5g1g2.6g0.6g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokosokeri11g45kcal0g11g0g0g
Smetana, Valio, hyla10g39kcal0.2g0.3g4.2g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g10g20kcal0.4g1.2g1.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 5.5g22kcal0g5.5g0g0g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Liivate 1g3.5kcal0.9g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g496kcal9.2g55.8g25.4g3.6g
Valittu annoskoko108g248kcal4.6g27.9g12.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna54g124kcal2.3g14g6.4g0.9g
Arvot/100g100g231kcal4.3g26g11.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217665