Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 44g19kcal0.2g2.8g0.3g1.4g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 19g24kcal2.1g0g1.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 31g27kcal1g1.4g1.9g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g6.2g20kcal0.7g4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g239kcal8g31.2g8g4.2g
Valittu annoskoko107g120kcal4g15.6g4g2.1g
Annoskoko puolitettuna54g60kcal2g7.8g2g1.1g
Arvot/100g100g112kcal3.7g14.5g3.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807