Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 66g28kcal6.4g0.3g0.1g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta16g45kcal2.5g0g4g0g
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g6.8g41kcal1.6g0.4g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g423kcal21.6g2g37g0g
Valittu annoskoko107g212kcal10.8g1g18.5g0g
Annoskoko puolitettuna54g106kcal5.4g0.5g9.3g0g
Arvot/100g100g197kcal10.1g0.9g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761