Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g42g10kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g7.5g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g31kcal1.6g4.6g0.2g2.2g
Valittu annoskoko108g15kcal0.8g2.3g0.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g8kcal0.4g1.2g0.1g0.6g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913