Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.3g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 7.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Maito rasvaton 200ml7.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.3g53kcal0.1g0.1g5.8g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.2g0.2g0.7g
Mustikka metsä- 18g8kcal0.1g1.2g0.1g0.6g
Raparperi 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g3.6g27kcal0g0g2.9g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g532kcal8.2g76.2g19.8g3.4g
Valittu annoskoko108g266kcal4.1g38.1g9.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna54g133kcal2.1g19.1g5g0.9g
Arvot/100g100g247kcal3.8g35.4g9.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294678