Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 18g7.7kcal0.1g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.1g0.3g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 6g7.6kcal0.7g0g0.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 25g55kcal4.3g0g4.2g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 22g6.4kcal0.1g1.2g0g0.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 11g9kcal0.3g0.5g0.7g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g10g37kcal2.8g0.2g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g355kcal20g25.6g17.8g1.6g
Valittu annoskoko108g177kcal10g12.8g8.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna54g89kcal5g6.4g4.5g0.4g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338574