Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.2kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)21g8.5kcal0.4g1.7g0g0.3g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g8.2g23kcal1.6g0g1.9g0.1g
Suippopaprika, makea, Pirkka11g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g22g26kcal4.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g137kcal13.2g6.6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko108g69kcal6.6g3.3g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g34kcal3.3g1.7g1.6g0.5g
Arvot/100g100g64kcal6.1g3.1g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417