Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 24g30kcal5.2g0g1g0g
Sipuli 8.2g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 3.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Paprika punainen 8.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g153kcal12.2g11g6.4g1g
Valittu annoskoko108g77kcal6.1g5.5g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g38kcal3.1g2.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g71kcal5.7g5.1g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236