Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Tomaattimurska 42g12kcal0.2g2.2g0.1g0.8g
Kidneypapu, suolaliemessä15g17kcal1.2g2.7g0.1g1.2g
Chili paprika punainen2.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)7.8g35kcal1.7g0.1g3g0g
Paprika, punainen8.1g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g10g7.5kcal0.3g1.8g0g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g222kcal15.4g15.2g10.6g4.4g
Valittu annoskoko108g111kcal7.7g7.6g5.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna54g55kcal3.9g3.8g2.7g1.1g
Arvot/100g100g103kcal7.1g7.1g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057