Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu401g165kcal0.8g37.7g0.4g7.2g
Raparperi 268g90kcal1.8g14.7g0.3g3.7g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g334g1304kcal0g327.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g3117kcal5.2g760.2g1.4g21.8g
Valittu annoskoko1070g1559kcal2.6g380.1g0.7g10.9g
Annoskoko puolitettuna535g779kcal1.3g190.1g0.4g5.5g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970