Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g8.3g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Lanttu 125g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kuohukerma,valio,2dl83g283kcal1.7g2.5g29.1g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow167g133kcal7g21.6g1.5g5.2g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g250g200kcal42.5g0g2g0g
Katkarapu 75g51kcal10.8g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 312g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g1555kcal127.8g64.6g81.2g16.4g
Valittu annoskoko1070g778kcal63.9g32.3g40.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna535g389kcal32g16.2g20.3g4.1g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670