Tonnikalasalaatti

Revi salaatti kulhoon.

Pilko tomaatti ja kurkku joukkoon.

Sekoita mukaan tonnikala öljyineen.

Sekoita hyvin, mausta makusi mukaan - esim.

sinapilla.

Leikkaa kaksi kananmunaa puolikkaiksi salaatin päälle koristeeksi.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 230g29kcal2.6g2.3g0.5g2.3g
Tomaatti, tuore200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Tonnikala öljyssä 300g569kcal81.4g0g27g0g
Kurkku, tuore120g12kcal0.7g2g0.1g0.8g
Kananmuna, keitetty 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2140g1929kcal226.8g25.2g101.6g11.8g
Valittu annoskoko1070g965kcal113.4g12.6g50.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna535g482kcal56.7g6.3g25.4g3g
Arvot/100g100g90kcal10.6g1.2g4.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421751